The Old City - felfedező játék, filozofikus üzenettel

Komoly játék gondolkodó embereknek.

The Old City - felfedező játék, filozofikus üzenettel

A PostMod nevű független csapat The Old City néven filozofikus felfedezőjátékot fejleszt az Unreal motor segítségével. Az alkotók elsődleges célja, hogy egy tisztán érthető filozófiai üzenetet adjanak át nekünk mély értelmű allegóriák segítségével.

A helyszín egy elpusztult civilizáció szétesőben lévő városa, a játék kezdetén ezt kell bejárnunk és felfedeznünk, hasonlóan a Dear Estherhez vagy a Gone Home-hoz. Később azonban megváltozik a játékmenet, döntéseket kell hoznunk, melyek mindegyike különböző helyekre visz el minket. Ezek a helyszínek mind-mind mást fognak nekünk elmesélni a világról és más megvilágításba helyezik az egész történetet. Ha mindet meg akarjuk ismerni, többször is végig kell vigyük a játékot.

Az alkotók egy olyan interaktív történetet ígérnek, amely eredetiségre, összetettségre törekszik, és mély jelentéstartalommal bír. A történetet részben a helyszínek tanulmányozásával, részben pedig karakterünk kommentárjaiból fogjuk megismerni. A játékban nem lesznek fegyverek, felhasználható tárgyak és szakértelmek sem, csak az önkéntes magányban élő főhős, és a pusztulóban lévő világ.

A kísérőzenét az Atrium Carceri nevű svéd zenei projekt szolgáltatja, a főhős hangja Ryan Cooper lesz. A The Old City egyelőre csak PC-re készül, megjelenési dátuma még nincs.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward