The Last of US – új előzetes

Az emberiség sosem változik, a zombikkal teli poszt-apokaliptikus világban nem mindig az élőholtak a legnagyobb ellenfelek.

The Last of US – új előzetes

Az új Last of Us előzetesből megtudhatjuk, hogy az utazás a poszt-apokaliptikus világban bizony nem leányálom, és hogy hőseink nem olvasták a Zombi túlélő kézikönyvet, mert ha olvasták volna, akkor inkább motorral közlekednének, hogy át tudjanak jutni az úttorlaszokon. A legutóbbi előzetes óta Ellie kis átalakításon esett át, a karakter korai verzióját Ellen Page színésznőről mintázták, ez az arc maradt, de eltűntek a szeplők, és az orrának is picit más lett a formája, hogy jobban hasonlítson Ashley Johnsonra, aki hangját és mozdulatait kölcsönzi neki.

"Miután az elmúlt hónapokban egyre mélyebben belevetettük magunkat a történetbe, úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk Ellie modelljét, hogy jobban tükrözze Ashely személyiségét, és kicsit fiatalabbnak tűnjön, mert ez jobban illett a sztorihoz. Elégedettek vagyuk az eredménnyel, és reméljük a rajongóknak is tetszeni fog." – magyarázta a változás okát Neil Druckmann kreatív igazgató.

A Naughty Dog játékának megjelenése 2013-ban várható exkluzívan PS3-ra..

Kapcsolódó cikkeink.

Spike Video Games Awards 2011 – második kör (az első előzetes)

A Naughty Dog a történetmesélésről mesél

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward