The Last of Us: Gameplay, multi, zene

A The Last of Us június 14-én jelenik meg, úgyhogy lassan elindul a videó áradat.

The Last of Us: Gameplay, multi, zene

Már csak néhány hét van hátra megjelenésig, így kezd itt lenni az ideje, hogy befogjátok a fületeket és szemeteket, ha nem akarjátok gameplay videók formájában előre végignézni a fél játékot. A The Last of Us június 14-én jelenik meg, a Sony pedig olyannyira bízik a sikerben (vagy csak védi a címet), hogy már regisztrálták a Last of Us 2 és 3 védjegyeket és domaineket.

Amennyiben mégsem tudtok ellenállni a kísértésnek, ismerkedjetek meg egy új helyszínnel, Lincolnnal (feltehetően a nebraskai, de azért jegyezzük meg, hogy 29 állam van Amerikában ilyen nevű várossal). (@VG24/7)

Ami a multit illeti, eddig nagyjából annyi derült ki róla, hogy VAN. A Naughty Dog művészeti vezetője, Nate Wells szerint sikerült igazán különlegesre és élvezetesre összerakni a többjátékos módot, a twitterén azt írta, hogy "nem tudnálak titeket felkészíteni erre, mert az elképzelhető legjobb MP-t kapjátok".

A zenéről azt kell tudni, hogy az argentin Gustavo Santaolalla komponálja, a soundtrack pedig elérhető lesz a Sony Music Unlimiteden néhány héten belül. A Sony feltöltött nektek egy kis ízelítőt is, hogy elkapjátok a hangulatát. Ez az első alkalom, hogy az Akadémiai Díjjal kitüntetett Gustavo Santaolalla videojátékhoz kölcsönzi a tehetségét. Az alábbi videóban mesél egy kicsit magáról is, megtudhattuk például, hogy 10 éves kora óta komponál...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward