The Flock: Ki lesz a fény őrzője?

Aszimmetrikus multiplayer horror FPS, melyben Ti vagytok a szörnyetegek.

The Flock: Ki lesz a fény őrzője?

A holland független fejlesztőstúdió, a Vogelsap egy egészen egyedi aszimmetrikus, első személyes nézetű, kompetitív horrorjátékkal állt elő. A 'The Flock' alapkoncepciója az, hogy mind ijesztő, csontvázszerű szörnyetegként kezdtek, ám amikor hozzátok kerül a "fény ereklye", akkor átalakultok a Hordozóvá, egy humanoid lénnyé.

A szörnyetegek, amikként mind indultok, a Flock, magyarul a nyáj tagjai. A játék minden pályáján ott van egy fény ereklye, amit Hordozóvá válva adott ideig magatoknál kell tartanotok, ahhoz, hogy nyerjetek. A többiek célja, hogy elkapjanak titeket és hullamerev ujjacskáitokat lefejtve róla, birtokba vegyék az ereklyét. A Hordozó átalakulva megváltozott képességekkel bír. Lassabban fut, kisebbet ugrik, és többé esélye sincs az árnyékban való megbújásra. Cserébe viszont a fénycsóvával dezintegrálhatja a nyáj tagjait. További nehezítés, hogy a világító ereklye nem csak hogy a pozíciótokat árulja el, de még azt is, hogy merre néztek (fénycsóva). Elég idegölő úgy mászkálni, hogy tudjátok, a sötétben minden szem rátok szegeződik...

Ez a játék persze ismerős lehet már máshonnan is, többek között a Halo Oddball-ja is ilyesmi. Más multiplayer játékmódról egyelőre nincs információ, a kreatív főnök, Jeroen van Hasselt azt nyilatkozta, hogy hamarosan többet is megtudhatunk a Flockról. Annyit viszont még elárult, hogy nem túl sok játékos lesz egy meccsben, körülbelül 4-6 emberre lehet számítani. Több játékossal már az akcióban elveszne a pszichológiai hatás.

Gameplay videó még nincs, de egy nagyon hangulatos teaser már van. A koncepciós rajzokon az elhagyatott Földet láthatjuk, 3000-et írunk, az emberiség pedig, ahogy azt sokan elkerülhetetlennek tartják, elbukott... Amint láthatjátok, körülbelül minden más élő is eltűnt a bolygó felszínéről.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward