The Binding of Isaac különleges kiadás

A boltok polcaira került a Super Meat Boy alkotójának, Ed McMillennek legújabb agyament játéka, illetve annak különleges kiadása. 

The Binding of Isaac különleges kiadás

A boltok polcaira került a Super Meat Boy alkotójának, Ed McMillennek legújabb agyament játéka, illetve annak különleges kiadása. A The Most Unholy Edition elérhető PC-re és Mac-re is, jelentette a Merge Games.

A dobozos PC változatban ott találjátok a Wrath of the Lamb kiegészítőt, új zene összeállítást, művészi rajzos könyvet, posztert, matricát. Mindezt egy csodásan megfestett dobozban, amit alant láthattok is. A The Most Unholy Edition ára 15 font, a Merge Games online picán.

Nem olcsó az igaz (főleg egy casual játékért), de a művészetet nem lehet pénzben mérni. Scrollozzatok csak vissza erre a csodás dobozképre. Próbáljatok nemet mondani annak a sok pici éhes szájnak… azoknak a kétségbeesett szemeknek. Meg a pszichológusnak, aki csitítgat a lágy megnyugtató hangján, miközben a kényszerzubbonyt húzzák rátok. Halljátok a morajlást? Nem? Mert leHaRRRaptam a fületekeeeet!!!4 Csak még nem tudtok róla! 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward