TGS: Videóhírek

Brutális God of War III trailer, Dead Rising II multiplayer bemutató, Assassin's Creed 2 TGS trailer és Dead Space: Extraction videó.

TGS: Videóhírek

Brutális God of War III trailer, Dead Rising II multiplayer bemutató, Assassin's Creed 2 TGS trailer és Dead Space: Extraction videó.

God of War III (PS3)

A japán közönség is megkapta a maga mesteri érzékkel megkomponált God of War előzetesét. Ebben az igen kifinomult, romantikus trailerben sok ismerős jelenet van, de valahogy nem bánjuk, hogy újra meg kell nézzük őket. Igaz, lelkünkön fájdalmas sebet hagyott, hogy nem láthattuk Kratos simogató ujjainak tessékelésére a küklopsz szemének katartikus kifordulását.

                          

Dead Rising 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Megtört a Dead Risingra telepedő mélységes csend. A Tokyo Game Showra rengeteg gameplay videót hoztak a készítők, a legérdekesebb újság viszont a multiplayer módról érkezett.

"A Terror is Reality TV show valósággal odaragasztja az amerikai nézőket a székükbe. Végigkövethetik, ahogy négy bátor közember verseng egymással különböző zombiölő feladatok végrehajtása közben. Chuck Greene a Dead Rising 2-ből egy az indulók közül. A DR2-ben egyszerre négy játékos versenghet tehát a Terror is Reality show keretében, melynek végén kiderül, hogy ki a legtutibb zombimészáros!" - írja a Capcom.

           

A feladatok igen változatosak, alant látható is pár példa rájuk. Már ideje volt valami olyan marhasággal előállni, amilyen még nem nagyon volt a zombi iparban.

Gameplay: Slicecycle, Ramster Ball, Headache.

[bold]Assassin's Creed II (PC, PS3, Xbox 360)

[/bold]

Mi indít el valakit az árnyak és a gyilkolás útján? Talán a fájdalom, a bosszú vagy egyszerűen csak ez Ezio sorsa?

                       

A széria Nintendo DS-sel is rendelkező rajongói számára jó hír, hogy a november 17-én megjelenő Assassin's Creed II: Discovery használni fogja a DSi kameráját is. Készíthetünk majd magunkról képet, amit aztán egyenesen a játékba importálhatunk. Így az utcákon kirakott 'Wanted!' posztereken a mi arcunk fog virítani...

[bold]Dead Space: Extraction (Wii)

[/bold]

A pénteken megjelent Wii exkluzív Dead Space kétség kívül az egyik legjobb horrorja a platformnak, bár igaz, hogy ez nem túl nagy dicséret, tekintve, hogy hány horror játék jelent meg eddig rá. Egy biztos, annak ellenére, hogy on-rails shooter (nem mi irányítjuk a karakter mozgását), nagyon jól tudnak játszani a feszültséggel. A jelenetek se nem túl rövidek, se nem túl hosszúak, a fényekkel és árnyékokkal pedig remekül bántak a fejlesztők. Az Extraction megéri a pénzét.

                       

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward