TGS Trailer áradat összefoglaló, első felvonás

Annyi bejelentés volt a TGS-en is, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket, és láthattunk pár igazán minőségi videót és fontos trailert. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba. Tekken, GT5, Force Unleashed, Knights...

TGS Trailer áradat összefoglaló, első felvonás

Annyi bejelentés volt a TGS-en is, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket, és láthattunk pár igazán minőségi videót és fontos trailert. Ezeket gyűjtöttük egy csokorba.

Tekken Tag Tournament 2 (???)

Tíz éve már annak, hogy az első Tekken Tag Tournament megjelent PlayStation 2-re, és 11 éve, hogy tiszteletét tette a játéktermekben, úgyhogy épp itt az ideje a vérfrissítésnek. Jelenlegi információink szerint először most is a játéktermekben lehet majd tolni a játékot, hogy később mikre jelenik meg azt homály fedi, de kiindulva a tavalyi Tekkenből, a PlayStation 3 mellett az Xbox 360 is valószínűsíthető. A videóból egyelőre még sok nem derül ki, a páros harcra helyezik a hangsúlyt benne.

Star Wars: The Force Unleashed II (PC, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, DS)

Már az első Force Unleashed is megosztotta a közvéleményt, a második pedig csak rátesz erre egy lapáttal. Egy traileres hírben most ebbe nem mennénk bele, arra ott lesz a cikk, a renderelt videók legalább még mindig jól néznek ki. A játék egy hónap múlva érkezik, és mint feljebb látszik, szinte mindenre.

Gran Turismo 5 (PlayStation 3)

Havazás, eső, napsütés, éjszaka… A Gran Turismoban mindegy, a verseny folyamatosan megy. Tavaly a Forza 3-ban az egyik legnagyobb hátránynak az állandó napsütést hozták fel, hát itt ezzel biztos nem lesz probléma. Nagyon úgy néz ki, hogy legenda születik október másodikán. Ha valakinek nem lenne elég a Visual Effects trailer az még mazsolázhat a következőkből: X1 Prototype trailer, Red Bull trailer, esti versenyzős (kamerás).

Knight’s Contract (PlayStation 3, Xbox 360)

Hallhatatlan hősünk keresztülgyakja magát mindenen, és nem igazán érti, hogy Gretchen miért segít neki, hiszen anno ő végezte ki. Az alapsztorit persze már ismerjük, de az új trailer tele van új jelenetekkel, úgyhogy érdemes megnézni. Kezdetben elég ötlettelennek tűnt a játék, de most úgy néz ki talán mégsem lesz ez annyira rossz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward