TGA: További előzetesek és infók a díjátadóról

The Order: 1886, No Man's Sky, King's Quest, Adr1ft, The Banner Saga 2, Human Element előzeteseink is vannak többek között a tegnapi show-ról.

TGA: További előzetesek és infók a díjátadóról

King's Quest

Az új King's Quest lesz az első játék, amivel az Activision visszahozza a Sierra márkanevet. A The Odd Gentlemennél készülő játék most mutatkozott be, és rendkívül ígéretesnek tűnik. A megjelenésre 2015-ben számíthatunk PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

Human Element

35 évvel járunk egy zombiapokalipszis után a Robotoki által készített Human Elementben. FPS-nézetből kell lövöldöznünk, stratégiáznunk és erőforrásokat menedzselnünk annak érdekében, hogy túléljük. Az anyag jövő novemberben jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és míg korábban free-to-play játékként jelentették be, most már teljes értékű AAA-kategóriás címként készül.

The Order: 1886

Láthattunk egy új előzetest a Ready at Dawn által készített, PS4-exkluzív shooterből, bár vélhetően a mai és a holnapi napon számos új anyaggal fogunk még gazdagodni a PlayStation Experience jóvoltából.

No Man’s Sky

Kaptunk egy új előzetest a rendkívül ígéretes No Man’s Skyból is, de a The Orderhez hasonlóan ebből is jóval többet mutatnak majd a PlayStation Experience-en.

Lara Croft and the Temple of Osiris

Launch trailert kapott Lara Croft új, kisebb kalandja.

Until Dawn

A Sony horrorjátéka a Killzone: Shadow Fall módosított motorjával fut, ennek megfelelően nagyon jól néz ki, és meg kell hagyni: elég félelmetesnek is tűnik.

Dying Light

A történetre fókuszál a Dying Light új előzetese. A játék írója, Radal Orkan elmondta, hogy A pestis és a Sötétség mélyén című könyvek nyújtottak inspirációt a sztorihoz. A játék január 30-án jelenik meg az új konzolokra és PC-re.

Mario Maker

Mindig el akartad készíteni a saját Mario-játékodat ugye? Nos, a Mario Maker segítségével erre most lehetőséged nyílik, összeállíthatod álmaid Mario-pályáját a Wii U gamepadjának segítségével. Nem csak a klasszikus Mario stílusa lesz elérhető, de a Super Mario World- és a Super Smash Bros-stílus is.

Battlefield Hardline

Rövidke, kifejezetten az egyjátékos módra koncentráló előzetest kapott az új Battlefield.

Dungeon Defenders 2

A játékot korábban csak PC-re jelentették be (most jelenik meg a Steam Early Access keretein belül), azonban a The Game Awardson kiderült, hogy a konzolok közül PS4-re is érkezik majd.

Adr1ft

Egyelőre nem igazán tudjuk hova tenni az Adr1ftet. A készítők nem is feltétlenül játéknak hívják, hanem FPX-nek, vagyis first person experience-nek. A helyzet némileg hasonló a Gravitáció című filmhez: a főszereplő egy asztronauta, az űrállomás elpusztul, mi pedig ugyebár az űrben ragadunk. A játék egyik legfontosabb eleme, hogy PC-n Oculus Rift-támogatással érkezik, és az élménytől a fejlesztők szerint el fogjuk dobni az agyunkat.

Folytatást kap a The Banner Saga

Mindenki legnagyobb örömére a The Banner Saga sikeres lett nem csak kritikailag, de üzletileg is, így már készül is a folytatás. Ennél többet azonban nem tudunk róla.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward