TGA: Előzetesek és apróságok a műsorból

Quantum Break, VR-os Oculus Rift, Uncharted 4, Star Citizen, Rise of the Tomb Raider - bőven maradtak még érdekességek a The Game Awardsról.

TGA: Előzetesek és apróságok a műsorból

Elérte az Alpha 2.0-ás állapotot a Star Citizen

Nem, a Star Citizen továbbra sincs kész, és nem is lesz még egy ideig. Az Alpha 2.0 azonban rengeteg dologgal bővíti a játékot, így megérte egy játékmenettel teli videóval bemutatni a Game Awards alatt.

Új kedvcsinálón a Quantum Break

A Remedy játéka ezúttal egy rövid, filmszerű előzetest kapott. Meg kell hagyni, jól néz ki. A megjelenésre jövő április 5-én lehet számítani.

Oculus Riftre jön a Rock Band VR

Palmer Luckey, az Oculus alapítója és a Harmonix közösen leplezték le a Rock Band VR-t. Egyelőre semmit nem tudunk róla, de az előzetes azért eléggé beszédes: egy virtuális színpadon élhetjük majd ki rocksztár hajlamainkat.

Xbox One-ra is megjelenik a Rocket League

Az év egyik legnagyobb meglepetése és egyik legszórakoztatóbb játéka kétségtelenül a Rocket League. Két díjat is nyert a The Game Awards alkalmával, egyet a legjobb független játék, egyet pedig a legjobb sport/versenyjáték kategóriában. Az Xbox One-ra érkező változat mindent tartalmazni fog, ami bekerült a PC-s és PS4-es verzióba, valamint az azóta megjelent összes DLC-t, de ezen kívül kapunk számos Halo és Gears of War témájú autót és modellt. Mindezért ugyanazt a 19,99 dolláros árat kell majd kifizetnünk, mint a többi platformon.

Érkezik a Shaq-Fu: A Legend Reborn

Még a 16 bites korszakban készült egy játék Shaquille O’Neal közreműködésével, és meg kell hagyni, az eredeti Shaq-Fu hamar kultikussá vált a rajongók köreiben. A folytatás ugyanolyan eltúlzott, szórakoztató játékmenettel és színes, vidám grafikával érkezik, mint előde, csak persze most már modernebb köntösben.

Uncharted 4 - bemutatkozik Nadine Ross

Ráadásul nem is akárhogy. A hölgy ugyanis nem szórakozik túl sokat, és jó alaposan megveri Drake-et.

PC-re most ingyenes a Shadow Complex Remastered, jön konzolokra is

Az Epic Games és a Chair közös játéka sok évvel az Xbox 360-as megjelenése után tegnaptól elérhető PC-re is, ráadásul most ingyenesen lehet letölteni a hivatalos oldalról. Ezen kívül a játék a jövő év elején megjelenik majd Xbox One-ra és PS4-re is, ám ha tippelnünk kéne, ott már nem lesz ingyenes.

Rise of the Tomb Raider - indul a boszorkányvadászat

Hamarosan új DLC-vel bővül a Rise of the Tomb Raider, aminek neve Baba Yaga: The Temple of the Witch. A történet szerint Szibéria erdeiben található egy különös, elátkozott rész, ahová senki nem meri betenni a lábát - egy szovjet felderítőcsapat például nyom nélkül eltűnt ott. Lara persze oda merészkedik, hogy megtaláljon egy eltűnt embert, azonban olyan borzalmakkal szembesül, amire nem tud magyarázatot találni. Vajon hogyan tartja uralma alatt Baba Yaga, a boszorkány ezt a környéket?

Bemutatkozik a The Walking Dead: Michonne

Ahogy arról már korábban írtunk, Michonne külön sorozatot kap a Telltale-féle The Walking Dead-széria mellett. Ahogy a másik játék, úgy a Michonne is a képregényt veszi alapul, így a karakter alapvetően eltérhet attól, amit a tévésorozatban láttunk.

A játék tervek szerint jövő februárban érkezik, minden létező platformra.

Reggie Fils-Aime búcsúbeszéde Satoru Iwata elnökhöz

A tegnapi előadás egyik leginkább megindító pillanata az volt, amikor Reggie Fils-Aime, a Nintendo of America vezetője néhány percben megemlékezett a júliusban 55 évesen elhuny Satoru Iwatáról, a Nintendo elnökéről.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward