Terjeszkedik a Ubisoft

Befektetések Quebecben, mocap stúdió fejlesztések

Terjeszkedik a Ubisoft

A Ubisoft bejelentette, hogy az elkövetkezendő hét év során 373 millió dollár értékben fog befektetni különböző fejlesztésekbe Quebecben, ezzel 500 új munkahelyet teremtve. A már létező stúdiók megerősítésén és infrastruktúrájuk fejlesztésén kívül a cég a már most is igen fejlett motion capture stúdióinak hálózatát is ki akarja terjeszteni. A helyi kormányzat 9,9 millió dollárral támogatja a Ubisoft terveit, beleértve az adókedvezményeket is.

Yves Guillemot, a cég főnöke sajtóközleményben mondta el, hogy az új konzolgeneráció, a mobil ipar növekedése, az egyre inkább összekapcsolt közösségi környezet, a fejlesztők és játékosok közötti kapcsolat stratégiai fontossága mind-mind nagy hatást gyakorol az iparra, és a Ubisoft mostani befektetése ezeket a trendeket támogatja a jövőben.

A különböző játékfejlesztők mellett közösségi és hálózatszervezési specialisták, üzleti elemzők, matematikusok, telemetria szakértők, rendszer operátorok, marketinges és pénzügyi szakértők

fogják betölteni az 500 új munkahelyet.

Quebec ad otthont egyébként a Ubisoft Montrealnak, ahol a kiadó legtöbb tripla A-s projectje (Assassin's Cred, Watch Dogs) készül.

Ubisoft Montreal

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward