Terjeszkedik a People Can Fly, újabb AAA-játékokon dolgozik

Ez már a hetedik a stúdió, amit bekebeleznek a lengyelek.

Terjeszkedik a People Can Fly, újabb AAA-játékokon dolgozik

A Gears of War: Judgment, a Bulletstorm és az Outriders fejlesztője, a lengyel People Can Fly bejelentette, hogy megvásárolja az amerikai Phosphor Games stúdiót.

A 2009-ben alapított cég egyébként soha semmit olyat nem fejlesztett, amit bárki ismerne, leginkább furcsa mobilos játékok köthetők a nevükhöz. Érdekes tehát, hogy miért pont ez lett a People Can Fly célpontja, de valószínűleg úgy gondolják, hogy ennél több is lakozik az ott dolgozókban. A People Can Fly egyébként fű alatt terjeszkedett az elmúlt években, így már vannak stúdióik a következő városokban:

  • Rzeszów,
  • Łódź,
  • New York,
  • Newcastle,
  • Montreal.

Justin Corcoran, a Phosphor Games vezetője elmondta, hogy ezzel egy új fejezet nyílik az életükben, és miután átnevezték magukat People Can Fly Chicagóra, mostantól ők is AAA-kategóriás játékokon fognak dolgozni. Ezzel szerintük tovább növekszik a stúdió ereje az Egyesült Államokban és világszerte.

"A számos folyamatban lévő projektünkhöz szükségünk van tapasztalt, lelkes profikra. A Phosphor csapatának minőségét nézve biztos vagyok benne, hogy kiválóan illeszkednek majd a People Can Fly stúdióihoz, és segítenek minket a további növekedésben" - közölték a lengyelek.

Jelenleg hivatalosan azt tudni biztosan, hogy a People Can Fly két AAA-kategóriás játékon dolgozik az Outriders további fejlesztése mellett. Az egyik a Square Enix számára készül és egyelőre semmit nem tudunk róla, a másikról pedig annyit tudunk, hogy egy akció-kalandjáték a Take-Two kiadásában.

Az Outriders egyelőre anyagilag sikeresnek tűnik, és hamar kialakult a megfelelő játékosbázisa, annak ellenére, hogy nem kapott kiemelkedő kritikákat. Mindenesetre a nagy és egészséges felhasználói bázis lehetőséget adott a People Can Fly csapatának arra, hogy minden korábbinál több visszajelzést gyűjtsenek be, és természetesen folyamatosan dolgoznak a kifogásolt problémák megoldásán amellett, hogy számos tartalom várható a játékhoz a következő hónapokban.

A lengyelek mindenesetre büszkék lehetnek a játékiparukra, hiszen a CD Projekt Red, a Techland és a People Can Fly képében három olyan stúdiójuk is, amelyik képes világszerte ismert és elismert AAA-kategóriás játékok előállítására.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap