TERA - a vér visszatér

Az új TERA patch visszahozza a hiányzó vér effekteket az európai verzióba. Visszatérnek a feltölthető klán emblémák és beizzítják a politikai rendszert is.

TERA - a vér visszatér

Jövő héten érkezik az első TERA patch, és többek között visszahozza a vér effektek állításának lehetőségét, amelynek eltávolítása kisebb felzúdulást keltett az játékosok köreiben. A játék Európában 12-es korhatárral jelent meg, így ebben a verzióban még mindig kevesebb lesz a vér, mint az amerikaiban.

Az új patch visszahozza a feltölthető klán emblémákat is. Ezt a lehetőséget az indulás előtt az utolsó pillanatban eltávolították, mert technikai gondok voltak vele. A problémát az okozta, hogy a játék az emblémákat a játékosok meghajtóján tárolta, így azon kívül, hogy nemkívánatos képek (pornó, tiltott jelképek, stb.) is felkerülhettek még biztonsági kockázatot is jelentett. A Frogster és a Bluehole közösen átalakították a rendszert, az emblémák a kliens memóriájában fognak tárolódni a hard drive helyett, és így nem okoznak jogi és egyéb bonyodalmakat.

A fejlesztők kijavítják a chat frissítési hibáit, és a rosszalkodó chat szűrőket is megzabolázzák. A patch a kezdő zónából eltávolítja az ütközésérzékelést, mert ez sokaknak problémát okozott, voltak játékosok, akik szűk helyeken poénból eltorlaszolták az utat. Pár NPC viselkedése is módosul, hogy nagyobb kihívást jelenthessenek.

A várva-várt politikai rendszer is bekerül a játékba, a vezetőket egyelőre csak szavazással lehet majd megválasztani, mivel a PvP csataterek csak nyáron indulnak. A vezetői pozícióért egy hétig lehet kampányolni, a győztes ezután megkezdheti az uralkodást. A politikai rendszer egyszerre fog indulni Európában és az USA-ban. A fejlesztők azért vártak eddig az indítással, hogy megfelelő számban legyenek magas szintű játékosok, akik a rendszert használhatják.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward