Tényleg jön PC-re az Everybody's Gone to the Rapture

Végre megkaptuk a hivatalos bejelentést, sőt, a játék már el is készült, így valószínűleg hamarosan megjelenhet.

Tényleg jön PC-re az Everybody's Gone to the Rapture

Tegyünk úgy mintha meglepődnénk. A játék PC-s verziója ugyanis korábban már feltűnt egy Steam-adatbázisban, pár napja pedig egy új AMD meghajtóprogramban. Maguk a készítők is tudják, hogy ez az egyik legnyíltabb titok az utóbbi időben, így inkább bejelentették.

Megjelenési dátum egyelőre nincs. A fejlesztő The Chinese Room elmondta, hogy a PC-s verzión még szeptemberben kezdtek el dolgozni, és most adták le az általuk véglegesnek szánt verziót. A kiadással kapcsolatos dolgokért a Sony felelős (így a játék Steam-oldalát is a Sony fogja kezelni), így most egy rövid minőségellenőrzést követően vélhetően már csak rajtuk múlik, mikor jelenik meg az anyag.

Habár az Everybody's Gone to the Rapture egy jó játék, és kifejezetten sikeressé vált PlayStation 4-en, a készítők szíve mégiscsak a PC felé húz: "Nagyon örülünk, hogy visszatérhetünk PC-re. Itt kezdtük el a karrierünket, és PC-n fog megjelenni a következő játékunk is" - nyilatkozta a stúdió.

A The Chinese Room új játéka egyébként egy felülnézetes, izometrikus kalandjáték-szerűség lesz, ami egyébként eredetileg klasszikus pen&paper szerepjátéknak készült, de végülis inkább videojátékot készítettek belőle. Egyelőre még annyit tudunk róla, hogy a neve Total Dark, de hamarosan további részleteket ígértek a készítők.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward