Tényleg jön a felújított Fahrenheit

Már csak pár napot kell várni, és megkapjuk Fahrenheit felújított változatát PC-re!

Tényleg jön a felújított Fahrenheit

Pár napja már spekuláltunk arról, hogy a Quantic Dream januári bejelentésének köze lesz a Fahrenheithez. Most kiderült, hogy valóban ez a helyzet, bár hivatalos bejelentés továbbra sincs, gyakorlatilag mindent megtudtunk a Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered néven érkező anyagról.

Egyrészt, ugyebár egyesíti az európai (Fahrenheit) és az amerikai címeket (Indigo Prophecy), így remélhetőleg ez nem okoz több kavart a vásárlók fejében. Másrészt pedig a játék Steamre érkezik, PC-n, Macen és Linuxon, január 29-én, mindössze 9,99 dollárért, valamint érkezik egy mobilos verzió is.

Az alapok nem változtak, a készítők kiemelik, hogy továbbra is egy interaktív drámáról van szó, ahol egy misztikus, noir-hangulatú ügyet kell megoldanunk, a történet befejezése pedig a menet közben meghozott döntéseinktől függ, így technikailag több újrajátszási lehetőség is benne van.

A játék újravett, nagyzenekari muzsikáját Angelo Badalamenti készítette, aki a filmes világban leginkább David Lynch filmjein szokott dolgozni. Visszakerült továbbá minden jelenet, amit az eredeti amerikai verzióból ki kellett vágni (főleg a szexuális töltetű jelenetek), hiszen annak idején a konzolos megjelenés miatt mindenképp el kellett érni az M-es besorolást az AO (Adult Only) helyett.

A grafika is kapott egy lazább frissítést: támogatottak a nagyobb felbontások, és a textúrák is némileg jobban festenek, ráadásul a Halo Anniversary-kiadásokhoz hasonlóan egy gombnyomással válthatunk a régi és az új grafika között, ha éppen össze akarjuk hasonlítani. Az anyag persze emellett támogatja a kontrolleres irányítást is.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward