Shop menü

TÉNYLEG JÖHET A TITANFALL 3?

Érkezik az Apex Legends Ignite névre hallgató szezonja, ami egyben Titanfall leleplezés is lehet.
Török Roland
Török Roland
Tényleg jöhet a Titanfall 3?

A Titanfall 2 után érkezett Apex Legends-et sokan érzik árulásnak, főleg annak fényében, hogy a Titanfall 3 fejlesztésével teljesen leálltak a Respawn-nál, csak azért, hogy a rengeteg pénzt hozó Apex Legends még nagyobb bevételeket generálhasson. Kétségtelen azonban, hogy a játék népszerű, a maga kategóriájában pedig nem is rossz. 

Az új szezon ismét egy Titanfall időszakból inspirálódott hőst, Conduit-ot hozza magával az Ignite szezonban. Az új női hős civil túlélője volt egy titánok közötti háborúnak, a videóban látható 1v5 Titan harc sokak szerint rendkívül autentikus, főleg úgy, hogy tipikus önrobbanással ér véget. 

Az adatbányászok már rá is cuppantak az új hősre, hogy kiderítsék, milyen képességekkel fog rendelkezni. Az eddig kiderített információk szerint a passzívja 40 százalékos gyorsítást ad majd neki, amennyiben a társai nincsenek a közelében. A taktikai képessége valószínűleg valamilyen pajzs töltés lesz a csapattársai számára, egyes adatok szerint még az is elképzelhető, hogy a saját pajzsenergiáját tudja majd másoknak átadni. Az ultimate képessége az lehet, hogy titán akkumulátorokat dob le a környékre, ami elpusztíthatatlan akadályt jelent majd az ellenségnek, így mérgezni, lassítani és sokkolni fogja őket. 

Conduit és az új szezon gameplay trailere október 26-án fut majd be, ekkor többet megtudhatunk majd róla. 

Az igazi kérdés viszont a címben feltett Titanfall 3 sorsa.  

A közösség nagyon várja már a nagy bejelentést, és jelenleg bizakodó is, mert sok-sok év után nemrég hozta helyre a Respawn a Titanfall 2 szervereit. A közösség nagyon örült a gesztusnak, de emellé számtalan tiktosított üzenetet is elrejtettek a frissítésben, ami reményre ad okot a folytatást illetően. 

További jelek még: 

  • Az Apex Legends jelenlegi szezonja a Resurrection névre hallgat, ami ugye a feltámadást jelent  
  • Október 31-én ér véget ez a szezon, ami a Titanfall II 7. születésnapja 
  • Egy online store-ban a napokban felbukkant a Titanfall 3 is, mint hamarosan érkező játék. 
  • Több titkosított Titanfall üzenet is érkezett a Titanfall 2-be és az Apex Legends-be 
  • Több jel is arra mutat, hogy október 27-én történni fog valami 
  • Az Apex Legends bejelentése és megjelenése is a semmiből jött 
  • A Call of Duty is működik úgy, hogy a battle royale mellé minden évben érkezik egy teljes áron eladható játék, ez talán az EA szívét is megolvasztja 

Pár nap és kiderül az igazság.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére