Telltale: Jurrassic Park és Walking Dead

A Telltale Jurrassic Park feldolgozása áprilisban debütál PC-n és Mac-en. Már a teljes széria előrendelhető a fejlesztő honlapján 35 dolláros áron.

Telltale: Jurrassic Park és Walking Dead

A Telltale Jurrassic Park feldolgozása áprilisban debütál PC-n és Mac-en. Már a teljes széria előrendelhető a fejlesztő honlapján 35 dolláros áron (akciósan 30). A játék pontosan ott folytatja a sztorit, ahol az első film abbahagyta, de egyáltalán nem a film hőseinek bőrébe bújva fogtok játszani, sőt még csak nem is túl sűrűn futtok majd velük össze. Valószínűleg ők már akkora elrepültek a veszélyes szigetről. A Jurrassic Park esetében a Telltale szakított a tőle megszokott képregényes, vidám grafikával, amilyet a Sam&Max, a Tales of Monkey Island és a Back to the Future is képviselt.

 

Múlt hónapban még csak pletyka volt a Walking Dead játékszériába való áttétele. Bizonyára sokan örülnek most, mert megerősítést nyert amit a madarak csicseregtek. Akik netán nem ismerik a sztorit, azoknak elöljáróban annyit, hogy egy szedett-vedett társaságot követ, akik próbálják túlélni a zombi apokalipszist. A Walking Dead képregény és tévés sorozat hatalmas sikert aratott, így nem csoda, hogy a játékkészítők is felé fordultak.

Azt egyelőre még nem említették, hogy milyen platformokra és mikor érkezik a játék. A Telltale játékok egyébként nagyjából 200.000-es eladásokat szoktak produkálni, a Walking Dead-del viszont nagyra törő terveik vannak, el szeretnék érni az 1 milliót.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward