Teljesen szabadon építhetünk városokat a Foundationben

A Kickstarteren kampányoló játékra a Settlers, a SimCity, a Pharaoh, az Europa Universalis és a Crusader Kings II is hatott.

Teljesen szabadon építhetünk városokat a Foundationben

A Polymorph Games a középkori városépítő mesterek szabadságát szeretné megragadni játékában, a Foundationben, így búcsút intettek a helyjelölő rácsozatnak. A munkához jelenleg a Kickstarteren gyűjtenek támogatásokat, a kért 59 ezer dollárhoz már nem sok hiányzik.

A Foundationre olyan elődök hatottak, mint a SimCity, a Crusader Kings, a Settlers, vagy az Europa Universalis. Középpontjában az organikus fejlődés áll. Egy „terraformáló ecsettel” zónákat hozhatunk létre és jelölhetünk ki a farmoknak, házaknak, és minden másnak. MI-vezérelt lakosaink ezekben a zónákban építkeznek majd, hogy növeljék városunkat. Az épületek bármilyen irányban felhúzhatóak, az utcákat a polgárok által használt ösvények határozzák meg.

A rendszer nagyon alkalmazkodóképes: ha egy házat két másik közé kellene rakni, de ezek nem párhuzamosak egymással, akkor az új épület a szükséges alakot veszi fel, és pont kitölti majd az űrt a meglévők között. Lesznek testreszabható katedrálisok, kastélyok, apátságok, házak is.

Jó földesúrként az emberekkel való viszonyunkat szintén ápolnunk kell majd. Létre kell hozni a nemességet, a papságot és a jobbágyokat, hogy új építési lehetőségeket kapjunk. A játékmenetet procedurálisan generált küldetések és történetalapú események színesítik. A farmokat, malmokat és pékségeket ugyancsak hozzáférhetővé kell tennünk, mielőtt használhatjuk őket.

A fejlesztők tervei szerint a modokat is támogatja majd a játék, és a trailer alapján a zenével sem lesz gond. Ez utóbbiért egyébként az Audinity felel, ők készítették a The Guild 3, az Europa Universalis 4 és a Crusader Kings II muzsikáját is.

Ha minden jól megy, a Foundation megjelenésére ősszel számíthatunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap