Teljes játék méretű a GTA: The Lost and Damned

A Rockstar fejlesztési csapatvezető Jeronimo Barrera abszolút mértékben úgy gondolja, hogy amit a The Lost and Damned letölthető tartalomban alkottak, az felér egy teljes értékű játékkal, a letölthető tartalmak közt pedig új kategóriát nyit...

Teljes játék méretű a GTA: The Lost and Damned

A Rockstar fejlesztésért felelős csapatvezetője Jeronimo Barrera abszolút mértékben úgy gondolja, hogy amit a The Lost and Damned letölthető tartalomban alkottak, az felér egy teljes értékű játékkal, a letölthető tartalmak közt pedig új kategóriát nyit...

"Még semmi ehhez fogható nem jött ki"- nyilatkozta Barrera. "Egy új játékot hoztunk ki, amivel új játékmechanika is jön és minőségben is ott van, ahol lennie kell. Elértük a maximális méretet, amekkora egy DLC lehet a Microsoft-nál."

Azt, hogy pontosan hány óra játékra számíthatunk, nem árulta el, csak annyit, hogy: "Jó sok tartalmat kaptok, hosszú-hosszú órákat.".

A DLC (DownLoadable Content) holnap kerül fel az Xbox Live-ra, és 1600 MS pontba fog kerülni (azaz 19,2 Euróba/13,6 Fontba). Mint ahogy azt már korábban írtuk, X-box exkluzív lesz, így a PC és PS3 tulajdonosoknak maradnak a screenshotok és videók róla... Az új sztori teljesen különáll az alapjátékban megismert Niko Bellic történetétől. Itt a motoros Jhonny Klebitz lesz az emberünk.

"Többnyire a cucc amit a játékokhoz letölthetsz az inkább csak egy kis toldalék az alapjátékhoz, egy terület megnyílik, vagy egy újabb kis szigetre utazhatsz" - mondta Barrera. "Mindez nagyszerű, és visszahozza a rajongókat, de semmi nincs benne, aminek komolyabban köze lenne egy történet vezérvonalához. Mi pedig pontosan ezt adjuk, egy új sztorit, egy egészen új élményt, és azt hiszem remek munkát végeztünk."

                          

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward