Téli örömök a Blizzardtól

A World of Warcraft, az Overwatch, és a Heroes of the Storm is kínál érdekességeket.

Téli örömök a Blizzardtól

A Blizzard játékaiba megérkezett a karácsonyi hangulat, új eventeket és tartalmakat is kaptunk.

World of Warcraft

A Battle of Azeroth kiegészítő első fontos bővítése, a Tides of Vengeance fordulópontot hoz a Horda és a Szövetség közötti háborúba: új résztvevők lépnek a frontvonalba, és régi hősök fognak ismét fegyvert.

Tyrande, Saurfang és Vol’jin története tovább folytatódik, január 23-án pedig friss raid érkezik Battle of Dazar’alor címmel. Az éjelfek a Battle of Darkshore nevű új co-op Warfrontban próbálják visszaszerezni őshazájukat, de Kul Tirast és Zandalart is meg kell védenünk az ellenség támadásaitól. Expedíciókat vezethetünk Jorundallba és Havenswoodba, de felszerelésünk sem marad érintetlen: fejlődik az Azerite Armor rendszer, Heritage Armort kapnak a törpék és a vérelfek.

Overwatch

Sajnos nincs új event, csak visszatérnek a tavalyi játékok, tehát újra kipróbálhatjuk magunkat a Yeti Hunter és a Mei’s Snowball Offensive brawlban. Viszont a Blizzard World térképet szépen feldíszítették.

A friss legendary skinek között megtalálható Krampus Junkrat, Figure Skater Symmetra, Snow Fox Lucio, Snowboarder Zarya, Sugar Plum Fairy Mercy és Biathlon Widowmaker is. Három epic skin érkezett (Gift Wrap Bastion, Festive Reinhardt, Winter Ashe), valamint elérhetők az új Overwatch League skinek is (akinek már megvolt egy csapatból egy variáns, az automatikusan megkapja a másikat is).

Heroes of the Storm

Itt a Heroes of the Storm Toys event: skinek, hátasok, avatárok és sok minden más szerezhető a The Kid által vezetett küldetésben, így például plüss egyszarvú, vagy kozmikus oroszlán is.

Átdolgozták Sylvanast és Stitchest: az előbbi félelmetesebb ellenféllé vált, az utóbbi képességei javultak. Élesedtek az XP-re és a páncélokra vonatkozó változások is. Bővebb részleteket itt találtok.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap