Tekken 7 - véletlenül bejelentve

Kiszivárgott a Tekken 7, így a fejlesztők inkább úgy gondolták, akkor már be is jelentik gyorsan.

Tekken 7 - véletlenül bejelentve

Az EVO 2014 expón jelentette be a Namco Bandai, hogy készül a Tekken 7 - bár meg kell jegyezni, hogy valamilyen figyelmetlenség nyomán az IGN már órákkal korábban leleplezte a játékot. Ami egy kis problémát okozott, ugyanis a Tekken atyja, Katsuhiro Harada három játékon is dolgozik párhuzamosan, melyek közül egyet akart bemutatni az EVO-n, és az egyébként nem a Tekken lett volna.

"Először arra gondoltam, biztos Ono volt" - jegyezte meg viccelődve, utalva ezzel a rivális Street Fighter fejlesztőjére, Yoshinori Ono mesterre. Mivel a szivárgás miatt Harada végül bejelentette a játékot, kénytelen volt a hotelszobájában összevágni gyorsan egy előzetest, ugyanis semmi ilyen jellegű anyaggal nem készültek. Harada megjegyezte, reméli a rajongók lelkesen fogadják a bejelentést, mert úgy talán könnyebb lesz elmagyaráznia a Namco Bandai-vezetőségnek, hogy mi történt.

Sem Harada, sem pedig a Namco Bandai nem jelentett be platformot vagy dátumot, de az IGN úgy tudja, hogy a játék Xbox 360-ra és PS3-ra érkezik, és az Unreal Engine 4-re épül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward