Távozott a BioWare-től James Ohlen

Egy korszak vége.

Távozott a BioWare-től James Ohlen

James Ohlen vitán felül a BioWare egyik arca volt: a stúdiónál töltött 22 év alatt olyan játékokon dolgozott, mint az eredeti Baldur’s Gate, ahol vezető dizájnerként szerepelt, de több más játéknál a"dizájnerkedésen" túl már az írói feladatokban is részt vett, ilyen például a Neverwinter Nights, a Knights of the Old Republic, a Jade Empire, a Dragon Age: Origins, a Star Wars: The Old Republic, vagy a Mass Effect: Andromeda, de távozása előtt még az Anthem munkálataiba is belekóstolt.

Nem túlzás tehát azt állítani, hogy egy korszak végét jelezte a twitteres bejelentés, melyből megtudhattuk, hogy elhagyta a BioWare-t. Magyarázatként annyit írt, hogy kicsit eltávolodna a játékipartól, és valami kisebb, személyesebb projekten szeretne dolgozni.

Galéria megnyitása

Hogy ez pontosan mi lenne, ahhoz egy nyomot is kaptunk tőle: a link az Arcanum Worlds oldalára vezet. Ha kicsit átböngésszük, akkor kiderül, hogy egy kiadói vállalkozásról van szó, melynek első projektje az Odyssey of the Dragonlords című szerepjátékhoz kötődő könyv lesz.

A csapat videójátékos veteránokból áll, Ohlen és más közreműködők mellett Jesse Sky nevét tüntették fel az oldalon, aki szintén a BioWare-től váltott független projektekre (a stúdiónál Star Wars-játékokon dolgozott vezető dizájnerként és kreatív igazgatóként). Érdekesség, hogy egy titokzatos írót is megemlítenek, akiről egyelőre annyit tudni, hogy a texasi Austinban él… micsoda véletlen, hogy egy bizonyos Drew Karpyshyn is ezen a vidéken ütött tanyát!

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward