Távozik az Eidos Montreal feje

...de még elszórt néhány infómorzsát a Thief-ről!

Távozik az Eidos Montreal feje

Az Eidos Montreal alapítója és vezetője, Stephane D'Astous múlt héten elhagyta a céget. David Anfossi, a Deus Ex: Human Revolution és a Deus Ex: The Fall producere fogja átvenni a helyét. A korábbi vezető nyilatkozata szerint az Eidos és a Square Enix Europe közötti helyrehozhatatlan ellentétek miatt távozik a posztjáról.

"A Square Enix Europe tavalyi pénzügyi alulteljesítése óta, mi (London HQ és GM Eidos Montreal) és őközöttük egyre nőttek a véleménybeli különbségek azon a téren, hogy mit kellene tenni annak érdekében, hogy javítsunk a helyzetünkön. A vezetés, a bátorság és a kommunikáció hiánya annyira evidens volt, hogy nem tudtam rendesen végezni a munkámat. Rájöttem, hogy a nézetkülönbségek helyrehozhatatlanok, ezért a távozás mellett döntöttem."

D'Astous 6 évig volt a cégnél, távozása az Észak-amerikai vezérigazgató, Mike Fischerét követi.

Ami pedig a Thiefet illeti, D'Astous reagált a Polygon cikkére, mely szerint a játék fejlesztése körül gondok vannak. A távozó fejes elmondása szerint a leírtak nagyon eltúlzottak:

"Minden tripla A-s játék fejlesztésének vannak jó időszakai és mélypontjai, úgy hiszem, hogy mi több sajtót kaptunk, amikor épp a gödör mélyén voltunk. Ez hosszú ideje volt."

"Az új csapat és a producer fordított a dolgok állásán, remek munkát végeznek. Ez az amit a leginkább bánok, hogy nem lehetek ott a stúdió élén, mikor kijön a Thief."

A Thief 2014-ben jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward