Tavasszal jön PC-re a Last Remnant

A Square Enix bejelentette, hogy a jövő év tavaszán elhozza a jrpg rajongóknak a Last Remnant című játékot PC-re is. Hozzá kell viszont tenni, hogy a PS3 verzióról egyetlen szó sem esett.

Tavasszal jön PC-re a Last Remnant

A Square Enix bejelentette, hogy jövő év tavaszán elhozza a jRPG (Japán szerepjáték, jellegzetes stílusa van, ami megkülönbözteti a nyugatiaktól) rajongóknak a Last Remnant című játékot PC-re is. Hozzá kell viszont tenni, hogy a PS3 verzióról egyetlen szó sem esett.

A népszerű Final Fantasy sorozat alkotóinak új szerepjátéka a múlt hónapban jelent meg X-box 360 konzolra, bár nem aratott elsöprő sikert. Sokan panaszkodtak a vontatott játékmenetre, a túl hosszú dungeonokra (amikben a számtalan random harc még tovább ront a helyzeten), a rengeteg töltésre, és még lehetne sorolni. Ami pozitív vele kapcsolatban az a harcrendszere, amely a Square-től megszokott módon, most is nagyon élvezetesre sikeredett. No de nem is részletezzük tovább, hisz a PC verzió itt az iPon-on is nagyító alá kerül majd a megjelenést követően.

A Last Remnant jön tehát PC-re tavasszal, ami pedig a PS3-mat illeti, valószínűleg csak idő kérdése és ott is viszontláthatjuk.

Egy korábbi trailer:

                                  

További információkért irány a hivatalos honlap, ami igen csinosra sikeredett, a média fül alatt találhatunk további videókat és screenshotokat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward