Talán feltámadhat a Star Wars 1313

A LucasFilm vezetője legalábbis nem szeretné a fiókban hagyni a jó ötleteket, ami talán örömhír lehet számunkra.

Talán feltámadhat a Star Wars 1313

Kathleen Kennedy, a LucasFilm vezetője beszélt arról, hogy nem feltétlenül maradnak örökre a fiókban azok a projektek, amiket leállítottak, mikor a Disney megvette George Lucas teljes birodalmát. Ezzel kapcsolatban Kenendy két dolgot említett: az egyik a Lucas által tervezett előszereplős tévésorozat, a Star Wars: Underworld, a másik pedig a LucasArtsnál készülő Star Wars 1313.

Habár soha nem mondták ki hivatalosan, a két projekt valamilyen szinten vélhetően összefüggött volna. A Star Wars: Underworldöt egy sötétebb hangulatú, személyes drámára épülő sorozatként képzelte el George Lucas, ami Coruscant alvilágába engedett volna betekintést. Vélhetően nem véletlen, hogy a Star Wars 1313 is éppen Coruscant városának sötét bugyraiban játszódott volna, Boba Fett főszereplésével.

Amikor a Slashfilm újságírója arról kérdezte Kennedyt, hogy a hasonló, látszólag törölt projektek visszatérhetnek-e, majd hozzátette, hogy szerinte a Star Wars 1313 koncepciós rajzai remekül festettek, a LucasFilm vezetője így válaszolt: "Fantasztikus volt! Éppen ezért úgy is állunk hozzá, hogy alapvetően semmit nem akarunk kidobni, igazi kincsek vannak a LucasFilm tarsolyában. Rengeteg időt töltünk jelenleg azzal, hogy átnézzük az ehhez hasonló anyagokat, megbeszéléseket folytatunk róluk, és egyáltalán nem kizárt, hogy a jövőben tovább fejlesztjük őket. Az biztos, hogy az akarat megvan rá".

Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Star Wars: Underworld, vagy a 1313 teljes egészében visszatérhet abban a formában, ahogy azt eredetileg a készítői megálmodták. Kennedy tulajdonképpen arra is utalhat ezzel, hogy az ezekben rejlő ötleteket is tovább vihetik, például akkor, ha a jövőben tényleg készül egy különálló film Boba Fett főszereplésével.

Az is lehetséges, hogy az egykori Uncharted-író, Amy Hennig és a Visceral Games által közösen készített játékba emelnek át számos dolgot a 1313-ból, hiszen maga Nolan North árulta el annak idején, hogy a fejlesztés alatt álló anyag sokat merít az Unchartedből és a 1313-ból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward