Tabula Rasa: Vissza a Földre!

És ez alatt most nem azt értjük, hogy Richard Garriott visszatért a több millió dolláros Űrkalandjáról, hanem, hogy új tartalmat kap a Tabula Rasa nevezetű sci-fi MMO.

Tabula Rasa: Vissza a Földre!

És ez alatt most nem azt értjük, hogy Richard Garriott visszatért a több millió dolláros Űrkalandjáról, hanem, hogy új tartalmat kap a Tabula Rasa nevezetű sci-fi MMO. Méghozzá nem is akármilyen tartalmat, hanem végre visszatérhetnek a kellően felkészült játékosok a Föld bolygóra!

A játék története - ha emlékszünk még – arról szólt, hogy az ellenséges földönkívüli faj, a Bane megtámadta az emberiséget, aminek következtében arra kényszerültünk, hogy elhagyjuk szülőbolygónkat a Földet (persze csak néhány kiválasztott, a többségnek hasta la vista…). Most először nyílik alkalom a Tabula Rasa-ban, hogy visszatérjünk és csatlakozzunk a majdnem teljesen elpusztított bolygónk utolsó ellenállóihoz, akiket hátrahagytunk (Szerintem nem én lennék az egyetlen, aki az ellenállók helyébe golyózáporral fogadnám azokat a kedves űrturistákat akik otthagytak. ^^)

A Föld térkép lehetőséget ad majd a control point játékmódra a 48 és 50 közötti játékosoknak (Bázisokat kell megszerezni, irányítani). Emellett persze jönnek be új szörnyek, mini-boss-ok, lehetőségünk lesz mech-ek használatára és jönnek be új armor szetek.

Susan Kath vezető tervező arról is biztosított minket, hogy a jövőben még lesznek földi kalandok, illetve folytatják a most elkezdett történetet.

Azért ejtsünk szót Richard apánkról is, mert azért ő is visszatért a Földre (ennél jobb PR fogást ki sem lehetne találni). Minden rendben ment az utazás során, pénteken landolt az orosz űrhajós kollégákkal Kazahsztánban egyben és egészségesen. „Friss vagyok és készen arra, hogy visszamenjek!” nyilatkozta Garriott. „Nagyszerű kaland volt!” 30 milliós kaland, hát, el is hisszük!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward