Tabula Rasa R.I.P.

Nem meglepő módon elérte a vég a Tabula Rasat, 15 hónapos életciklus után leállítják a szervereket 2009. február 28.-án.

Tabula Rasa R.I.P.

Nem meglepő módon elérte a vég a Tabula Rasat.  15 hónapos életciklus után leállítják a szervereket 2009. február 28-án. Nem olyan rég hallhattuk a megdöbbentő hírt, hogy egy dupla sajtburger áráért már megvásárolható a játék, majd rá egy hétre, hogy Richard Garriott elmenekül a nevével fémjelzett játék süllyedő űrhajójáról. Ennyi volt hát. (1 perc néma csenddel rójuk le tiszteletünket szegény fejlesztők előtt... vagy ne.)

Rengeteg jó ötlet volt a játékban, tehát van mit sajnálni, egy újabb szín tűnt el a palettáról. "A Tabula Rasa-nak számos egyedi tulajdonsága volt ami élvezhetővé tette és megkülönböztette az összes piacon lévő MMO-tól" - olvashattuk a hivatalos bejelentésben. "Sajnos viszont soha nem érte el azt a játékos számot, amit mindannyian reméltünk."

Egy kis apró vigasz a játék híveinek, hogy január 10-ét követően a lezárásig ingyenes lesz a játék. Bárki aki bejelentés előtt előfizetett a játékra, kárpótlásként 3 ingyenes hónapot kap a következő NCSoft játékokhoz: City of Heroes, Lineage II, illetve automatikusan egy béta kulcsot az Aion-hoz (bár szegény játékos ha a sci-fi-t szereti, ezekkel nem sokra megy).

Akik pedig így sci-fi MMO híján maradtak (és nem jön be nekik az EVE és a készülőben levő Jumpgate, amelyek teljesen más jellegűek ugye) azok se csüggedjenek, hisz a Bioware és az EA elhozza majd a Star Wars: Old Republic-ot, illetve ott lesz a StarGate Worlds is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward