Sztori-központú DLC-t kap a Stellaris

Egy ingyenes frissítés is érkezik melléje.

Sztori-központú DLC-t kap a Stellaris

A Stellaris ingyenes, Heinlein névre hallgató 1.3-as frissítése a Paradox bejelentése alapján október 20-án lesz elérhető. Ugyanekkortól vásárolhatjuk meg a játék első, történetre fókuszáló kiegészítőjét, a Leviathanst is.

A bejelentés szerint a kiegészítővel a galaxis újra kalandokkal és kihívásokkal fog megtelni, amint új, tapasztalatlan űrjáró birodalmunk szembesül majd a rengeteg veszéllyel – és a jutalmakkal. Lefordítva: új események, lehetőségek és találkozások várnak ránk a DLC-ben.

A Guardian típusú civilizációk például megállapodott társadalmak lesznek, akiknek a védelmi építkezés az erősségük. Az Enclave-ek független kirendeltségekből álló kereskedő- és zsoldosközösségek, akikkel üzleteket köthetünk. Két ősi birodalom újra harcolni fog majd egymással, nekünk pedig el kell döntenünk, odaállunk-e valamelyik mellé, vagy mindkettő gyengeségeit kihasználjuk, míg egymással vannak elfoglalva.

Az ingyenes rész olyan elemeket tartalmaz, mint az automatikus felfedezés lehetősége, az Explansion Planner Interface, a stratégiai erőforrások átdolgozása, az okosabb szektorkormányzók vagy az új galaxisokra vonatkozó kibővített testreszabhatóság.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward