Szeptemberben jön az FFXIV PC

A PS3-as változat sajnos csúszik. Megvannak a gyűjtői változat extrái.

Szeptemberben jön az FFXIV PC

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy Online szerverei szeptember 30-án nyílnak meg világszerte az érdeklődő MMO játékosok előtt. A PS3-as változatot sajnos nem tudják ezzel párhuzamosan indítani, az csak 2011 márciusában startol.

A játék speciális kiadása már 22-én landol a boltok polcain itt Európában, ezzel 1 hét előnyre tehetnek szert mindazok, akik ezt a változatot választják. A gyűjtői változatban szintén lesz korai hozzáférés, de ez meg lesz még pakolva extra így készült DVD-vel, térképpel, egy exkluzív naplóval (FF-es rajzokkal díszítve), egy biztonsági tokennel (plusz védelem a jelszó mellett), 30 nap "ingyen" játékkal és egy 'Right of Passage' utalvánnyal. Mindez egy ízléses Yoshitaka Amano által rajzolt dobozban. Persze vannak előrendelési extrák is, nevezetesen 1-1 játékbeli tárgy. A gyűjtői változat mellé az 'Onion Helm' (regenerálódást gyorsítja csata után), a normál változat mellé pedig a 'Garlond Goggles' (skill fejlődést gyorsítja) jár.

Rátérve az árakra, a havidíj €12,99 lesz, az extra karakterhelyek ára €3 (egészen a maximális 8 slotig). Lehetnek nem játszható csatlós karaktereink is (a.k.a. bankosok), ezekkel kereskedhetünk és tárolhatunk cuccokat. Az első csatlós ingyenes, minden továbbiért €1-t kell letennünk. A PS3-as verzióra vonatkozó árazásról egyelőre még nem tudni semmit.

A béta hamarosan indul, ugyanis július elejére van kiírva, jelentkezni természetesen még mindig a hivatalos honlapon lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward