Szeptemberben jön a Two Worlds II

A Southpeak Interactive bejelentette a 2007-es nyílt világú akció-RPG-jének, a Two Worlds folytatásának megjelenési dátumát. A játék szeptember 14-én jön ki Észak- és Dél-Amerikában, majd 3 nappal később, 17-én Nagy-Britanniában. Feltehetően Európa többi részén is ilyentájt jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Szeptemberben jön a Two Worlds II

A Southpeak Interactive bejelentette a 2007-es Two Worlds folytatásának megjelenési dátumát. A játék szeptember 14-én jön ki Észak- és Dél-Amerikában, majd 3 nappal később, 17-én Nagy-Britanniában. Feltehetően Európa többi részén is ilyentájt jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

A Two Worlds II már több csúszást is megélt, eredetileg 2009 telén jött volna, aztán 2010 tavaszán. Reméljük, most már nem kell tovább tologatnunk a naptárban, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy tényleg sikerül-e majd elfeledtetniük velünk az első epizódot. A készítők ugyanis belátták az első rész hibáit és a folytatást sokkal jobbra ígérték nekünk. Korábbi híreinkhez katt ide, a hivatalos honlaphoz pedig ide (van magyar nyelven is).

A tavaly novemberi bemutatkozó trailer (Ajánlom figyelmetekbe 1:12-nél az EPIC taslit. Emlékezetes. Vagy várjatok csak, annyira mégsem...):

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward