Szépen terjed az Android Auto

Már több mint 100 millió alkalommal töltötték le és telepítették ezt a felhasználók.

Szépen terjed az Android Auto

Az Android Auto szolgáltatás valószínűleg már nem szorul bemutatásra. A Google ezt a megoldást hozta létre a gépjárművek és az okostelefonok szinkronba hozására. És a jelek szerint egészen nagy népszerűségnek örvend.

A napokban a Google Play Áruház rendszerében átlépte a 100 milliós letöltési határt az Android Auto saját alkalmazása. Közel öt év alatt sikerült ezt a célt teljesíteni, ugyanis a program 2015. március 19-én vált elérhetővé a nagyközönség számára. A Google folyamatosan fejleszti az Android Autót, és ezt például már egyre több esetben lehet maximális kényelemben, vezeték nélkül is használni.

Galéria megnyitása

Legutóbb tavaly nyáron kapott az Android Auto olyan átfogó frissítést, ami nagy jelentőségű változtatásokkal járt együtt. A keresőóriás szerint ezzel a szolgáltatással a felhasználók vezetés közben is biztonságosan érhetik el a mobiljukat a tulajdonosok. 2018 óta pedig már a Google Assistantot is kihasználva lehet ezzel kiemelkedően jó élményt elérni. Az Android Auto érintéssel és gombokkal is kezelhető a hangvezérlés mellett, és képes kivenni a részét a navigálásból, a zenelejátszásból, de webes kereséseket is lehet belőle indítani, és persze a telefonálást, üzenetek átadását is támogatja.

A legtöbb nagy autógyártó ma már a számos modelljét nyújtja Android Auto támogatásról is gondoskodó fedélzeti rendszerrel (2014-2015-től indulóan vannak ilyen négykerekűek). Szinte árkategóriától függetlenül lehet erre a fejlesztésre számítania a vásárlóknak. És azok is dolgoznak a szupport megvalósításán, akik eddig nem gondoskodtak erről. Legutóbb a BMW kapcsán számolhattunk be arról, hogy készül az Android Auto szolgáltatás bevezetésére. Plusz azt is érdemes megemlíteni, hogy több tucatnyi fejegységet gyártó cég is beállt már mögé, és közvetlenül mobilon is használható.

Mivel az Android Auto app még 800 ezer értékelést követően is 4 pont feletti mutatóval rendelkezik, így azt is általánosan ki lehet jelenteni, hogy elégedettek a felhasználók a szolgáltatás működésével.

Android Auto: Android

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramona YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap