Személyes adatokhoz férhettek hozzá a Cryteknél

Múlt hét végén gyanús tevékenység felfedezése okán a Crytek offline küldte több oldalát is. Érintett a Crytek.com, MyCrysis.com, Crydev.net és a MyCryengine.com.

Személyes adatokhoz férhettek hozzá a Cryteknél

Múlt hét végén gyanús tevékenység felfedezése okán a Crytek offline küldte több oldalát is. Érintett a Crytek.com, a MyCrysis.com, a Crydev.net és a MyCryengine.com. Tegnapig csak annyi volt biztos, hogy a türelmünket kérték, hogy kiderítsék mi történt, mára viszont már jelentették, hogy lehetséges, hogy felhasználói adatokhoz fértek hozzá.

"Bár nem bizonyos, hogy az incidens odáig fajult, hogy megszerezték és visszafejtették a kódolást az e-mail címekhez, illetve a hozzájuk tartozó jelszavakhoz, de lehetséges, hogy személyes információkhoz jutottak az oldalról. Péntek délután elkezdtük felvenni a kapcsolatot az érintett felhasználókkal e-mail útján."

A következő alkalommal, amikor meglátogatjátok ezeket az oldalakat, kérni fogják, hogy változtassátok meg a jelszavatokat. Felhívták a figyelmet arra is, hogy ha máshol is használjátok ezt a név/jelszó párost, ott se felejtsetek el váltani.

Jelenleg azon dolgoznak, hogy befoltozzák a biztonsági rést és biztosítsák, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő. A Crytek minden érintett elnézését és megértését kéri az incidens miatt...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward