SW:TOR - Több évtizedre terveznek

A BioWare abban bízik, hogy hamarosan megjelenő online játéka évtizedekig is kitart majd. A játék jelenleg 19 nagyobb világot tartalmaz, mondta el James Ohlen a Comic-Con-on a Drath Hater panelen. A 19 nagy mellett van több kisebb, de a lényeg az, hogy több tucat bolygót/világot akarnak még felhelyezni a galaxis térképre.

SW:TOR - Több évtizedre terveznek

A BioWare abban bízik, hogy hamarosan megjelenő online játéka évtizedekig is kitart majd. A játék jelenleg 19 nagyobb világot tartalmaz, mondta el James Ohlen a Comic-Con-on a Darth Hater panelen. A 19 nagy mellett van több kisebb, de a lényeg az, hogy több tucat bolygót/világot akarnak még felhelyezni a galaxis térképre.

"Több tucat bolygót szeretnénk, ami évek múlva akár több százra is növekedhet. 2025-re talán már 500 világunk is lesz."

Mint azt már korábban is megírtuk, minden Star Wars: The Old Republic kaszt 200 óra játékidőt foglal magába, amibe nem tartoznak bele a raidek, a szakmák és úgy általában a "multiplayer" rész.

Magunk ismételgetése helyett viszont inkább ajánljuk figyelmetekbe a Comic-Con-on készült képeket - volt ott néhány ügyes és néhány mókás cosplayer - és persze az új kedvcsináló trailert.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward