Strike Suit Zero - Micsodaaa? Még egy űrszim?

Igen. 

Strike Suit Zero - Micsodaaa? Még egy űrszim?

Micsoda napokat élünk... 2 űrszim tűnik fel a Kickstarteren szinte egyszerre. Reméljük, hogy jó sok megtakarított pénzetek van és a nagyi sem haragszik meg, ha digitális formában művészi rajzokkal teli könyvet, zene összeállítást és Strike Suit Zero bétakulcsot kap karácsonyra... amit adott esetben szívesen visszaad nektek, ha már ráunt. Persze kizárólag csak akkor.

A projekt maga nem egészen szokványos abból a szempontból, hogy a fiúk nem most kezdték a fejlesztést, igazából ahhoz kérik a segítségeteket, hogy befejezzék a játékot. A Born Ready Games nagyobb hangsúlyt helyezett a gyors akcióra (a Star Citizenhez képest), a megjelenés pedig valahol a rajzfilmes és a realisztikus stílus között van félúton. A "hajók" át tudnak alakulni robotokká, Zone of Enders módra, egyetlen gombnyomásra. Ez természetesen nagyon meglátszik a gameplayben is, az űrhajós dogfight játék hirtelen átcsap TPS szerűségbe.

Ne tévesszen meg titeket, hogy a Born Ready új stúdió, tagjai között sok a veterán, akik korábban olyan játékokon dolgoztak, mint a Steel Battalion, Infinite Space, Appleseed: Ex Machina és a Viper's Creed. A buliban benne van a Homeworld zenéjéért felelős Paul Ruskay is.

 A fiúknak mindössze 100.000 dollárra van szükségük a játék befejezéséhez, már 21 ezret össze is szedtek, szóval nem kell sok. Mindenki, aki 15 dollárt hajlandó bedobni, már kap egy példányt, 50 dollárnál pedig már bétakulcsot is kaptok. 10 ezernél már hajót tervezhettek Okubo segítségével, amiről aztán kaptok egy 3D modellt is. 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward