Street Fighter III: 3rd Strike DLC pakkok

Hamarosan jönnek a DLC pakkok a Street Fighter III: 3rd Strike-hoz. Nézzük, mi lesz bennük!

Street Fighter III: 3rd Strike DLC pakkok

A Capcom bejelentette, hogy hamarosan megjelennek a letölthető csomagok a Street Fighter III: 3rd Strike Online-hoz, amely a klasszikus 1999-es játék felújított kiadása, és a múlt héten jelent meg PSN-en és Xbox Live Arcade-en.

A "rejtélyesen" hangzó Colour Pack 1 lesz az első, amely a jövő héten érkezik. Potom 2.99 dolcsiért hét új színt kapunk minden karakterhez. A címnél már csak az a rejtélyesebb, hogy ki veszi ezt meg, mert akinek nincs meg a pakk, az nem is láthatja a színeket, sőt azok az elmentett replay file-okban sem jelennek meg.

Ennél talán kicsit vonzóbbnak tűnik az a két Match pakk, ami még idén fog megjelenni, és a Fight for the Future bajnokságról készült filmeket tartalmazza majd. A félig-meddig titkos bajnokságon 16 csúcs SF3 játékos gyűlt össze a világ minden tájáról a Capcom főhadiszállásán, hogy összemérje erejét. Az egyik pakk a bajnokság első nyolc helyezettjére koncentrál, a másik pedig a legjobb összecsapásokat mutatja be. Mindkét csomag több mint egy órányi filmanyagot tartalmaz, a meccseket pedig James Chen Street Fighter veterán kommentálja.

Több Music Pack is várható az elkövetkezendő hónapokban, melyek a Street Fighter III: New Generation és a Street Fighter III: Second Impact klasszikus karakter zenei témáit tartalmazzák majd.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward