Strapabíró alaplapok ECS módra

A Durathon technológia hosszú élettartamot és extrém körülmények között is stabil működést biztosít a vele ellátott alaplapoknak.

Strapabíró alaplapok ECS módra

Érkeznek az ECS Durathon technológiáját alkalmazó alaplapok, amelyek betonstabil, rendkívül megbízható működésükkel, illetve hosszú élettartamukkal próbálnak kiemelkedni a mezőnyből.

Az ECS Durathon technológiáját alkalmazó alaplapok a Durable és Marathon sorozatú termékektől nagyban különböznek, ugyanis szigorúbb vizsgálatokon, illetve komolyabb teszteken esnek át, így a Durathon alaplapok a legextrémebb környezeti feltételek mellett is tökéletesen, a lehető legstabilabban üzemelnek.

Az új technológiával készített alaplapok a megszokottnál komolyabb üvegszövetet alkalmaznak, amely háromszor hatékonyabb védelmet biztosít a párával szemben. Az új, kétirányú hullám dizájnt alkalmazó üvegszövet (Bi-Directional Splitting Glass Fabric) segítségével az üvegszövet és a PCB között csökkenthető a rés mértéke, így csökken a légáteresztő képesség is. Utóbbiaknak köszönhetően az alaplapok védettek a nyirkossággal szemben, vagyis csökken a rövidzár és a kiégés okozta meghibásodások valószínűsége. Az új eljárás az alaplap hőtűrő képességét is javítja. Maga az üvegszövet egyébként a legmagasabb minőségű rézfóliából és gyantából készül.

Az új alaplapoknál a legjobb minőségű szilárdtest kondenzátorokat alkalmazzák a vállalat mérnökei (ECS Super Solid Capacitors), amelyek az elektrolit kondenzátorokkal ellentétben már nem 32 000, hanem akár 200 000 üzemórás élettartamot is képesek elérni, azaz 3,6 helyett akár 22 évig működnek meghibásodás nélkül. Ezek a kondenzátorok a szokásos 65 Celsius fokos üzemi hőmérséklet felett, akár 100 Celsius fokos üzemi hőmérsékleten is stabilan, megbízhatóan teljesítenek.

Az ECS Durathon alaplapok a konkurens megoldásokhoz képest mind pozitív, mind negatív irányban 10 Celsius fokkal szélesebb hőmérséklettűrési tartományt kínálnak, jobb ellenálló képességük miatt pedig élettartamuk is hosszabb. További jó hír, hogy a tágabb hőmérséklettűrési tartomány jóvoltából hideg környezetben kevésbé terhelik meg a komponenseket a drasztikusabb hőmérsékletváltozások.

Az ECS Durathon alaplapok mindegyike átesik az 1.5K Marathon teszten, ami egy meglehetősen átfogó terméktesztelési metódus. A teszt alkalmával 1507 tesztponton mennek át az alaplapok, amelyek keretén belül minden lehetséges szempont alapján megvizsgálják őket annak érdekében, hogy a termékek végül a legmagasabb minőséget és a legjobb stabilitást kínálhassák.

A vállalat a Durathon technológiát a fokozatosság elvét követve az összes alaplap kategóriában bevezeti.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward