STINKY - Forradalmi új PC-s kontroller

A Kickstarter egy újabb bimbózó sikersztorija a játékiparban a Stinky Footboard, egy lábbal vezérelhető új kontroller PC-hez.

STINKY - Forradalmi új PC-s kontroller

A Kickstarter egy újabb bimbózó sikersztorija a játékiparban a Stinky Footboard, egy lábbal vezérelhető új kontroller PC-hez. A projekt befejezéséhez 75 ezer dollárt kértek és kaptak a fejlesztők, akiknek célja az volt, hogy még gyorsabban tudjatok reagálni az igen sok gomb/képesség használatát igénylő MMO, illetve RTS játékokban. (A bemutatkozó videóban WoW-val demonstráltak a STINKY képességeit.)

A STINKY-n nyugodtan pihentethetitek a lábatokat, nem fog megnyomódni, ha nem akarjátok. Tetszés szerint változtathatjátok a 4 gomb ellenállását, és azt is, hogy melyik billentyűt helyettesítsék. Ráadásul működnek velük a shift/alt/ctrl módosító billentyűk is, amikkel így összesen 16 gomb kerülhet a talpatok alá. Attól nem kell tartanotok, hogy kárt tesztek benne, mert a fejlesztők egy demonstráció keretein belül áthajtottak rajta egy személyautóval és a kontroller utána is működött, szóval bírja a strapát.

A periféria hamarosan gyártósorra kerül, a nagy vízen túl 119 dollárért lesz kapható június környékén. Reméljük, hogy hozzánk is eljut majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward