Steam okostelefonokról

Okostelefonokról is használhatjuk majd a Steamet a jövőben, az ehhez szükséges program már a béta verziónál tart.

Steam okostelefonokról

A Valve közétette Steam Mobile alkalmazásának béta verzióját. Az iOS-es és Androidos program végleges változata ingyenes lesz és segítségével okostelefonokról is hozzá lehet majd férni a Steam szolgáltatásaihoz és tartalmaihoz. A Valve elmondta, hogy a felhasználók kifejezett kérésére hozta létre a programot amely része azon irányelvüknek, melynek keretében működésüket és szolgáltatásaikat elérhetőbbé teszik a nagyközönség számára.

Számos más digitális disztribúciós platform is hasonló stratégiát követ azzal, hogy kihasználja a mobil eszközök nyújtotta lehetőségeket: az Xbox Live-nak és a PlayStation Networknek is vannak okostelefonos alkalmazásai, melyek segítségével a felhasználók akkor is elérhetik fiókjukat, ha nincsenek éppen otthon.

A Steam Mobile-lal persze nem játszhatunk PC-s játékainkkal, de segítségével chatelhetünk Steames barátainkkal, nézegethetjük a felhasználói profilokat és a felhasználók által létrehozott tartalmakat, böngészhetünk a katalógusban és természetesen vásárolhatunk is.

A Steam Mobile alkalmazás kipróbálásához Steamen lehet béta kulcsot kérni, maga a program az App Store-ból ill. az Android Marketről tölthető le ingyenesen. A bétateszt limitált, ezért nem biztos, hogy mindenki rögtön kap kulcsot, aki kért. A Valve még nem jelentette be, hogy a végleges változat mikor fog megjelenni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward