Steam kontroller demonstráció

A Valve kiadott egy videót, melyben olyan játékokkal tesztelik az új Steam Controllert, mint a Civilization 5 és a Portal 2.

Steam kontroller demonstráció

A Valve kiadott egy videót, melyben olyan játékokkal tesztelik az új Steam Controllert, mint a Civilization 5 és a Portal 2. Fontos megjegyezni, hogy nem írták át a játékokat, hogy passzoljanak az új eszközhöz, a kontroller viselkedik úgy, mint ha ő lenne az egér és bill. A Civ5 jellemzően egy olyan játék, amit nehéz elképzelni a megszokott PC-s beviteli eszközök nélkül, így ez a teszt elég sokat mondd arról, hogy mennyire lesz majd játszható a sok kifejezetten PC-re megálmodott videojáték ezzel az új kütyüvel. Még a precíz egeres FPS játékosok is nézhetnek egy nagyon, mert auto-aim nélkül is meglepően pontosan lehet célozni a Steam irányító alkalmatosságával.

A mostani teszten használt eszköz egyébként már az, amelyik hamarosan ellátogat 300 szerencsés Steam felhasználóhoz még az idén, teszt célból. A Valve itt nem áll meg, még számíthatunk hasonló vidikre, méghozzá hamarosan, és más játékfejlesztők is készíthetnek majd felvételeket arról, ahogy a saját játékaikat tesztelik a kontrollerrel.

A videót megtekinthetitek itt, vagy a közösségi oldalon. A fórumon visszajelezhettek, hogy Ti milyen játékokat szeretnétek látni a tesztekben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward