Steam Greenlight - szavazzunk

A Valve új rendszerének segítségével megszavazhatjuk, milyen játékokat szeretnének látni Steamen.

Steam Greenlight - szavazzunk

A Valve bejelentette a Steam Greenlight rendszert, amelynek segítségével augusztustól arról szavazhatunk, melyek legyenek azok a játékok, amelyeket szeretnénk Steamen látni. Az új rendszer a fejlesztők számára lehetővé teszi, hogy bemutassák játékaikat képekkel, videókkal és információkkal egyetemben, mi pedig eldönthetjük, hogy az adott darab érdemes-e a megjelenésre. A kiadáshoz nem szükséges adott számú szavazat, a voksok arra szolgálnak, hogy a Valve felmérje, melyek azok a játékok, amelyek felkeltették érdeklődésünket "Azokkal a fejlesztőkkel lépünk kapcsolatba, akiknek a játéka népszerű lesz, függetlenül attól, hány szavazatot kapott, vagy hányadik helyen áll a toplistán. Azokat a darabokat szeretnénk megtalálni, amelyek közkedveltek, de ehhez nem kell elérniük egy adott számú szavazatot" – nyilatkozta a Valve a hivatalos Steam Greenlight honlapon.

Ha egy játék nem kerül kiválasztásra, akkor is ott maradhat a listán, egészen addig, amíg a fejlesztő el nem távolítja onnan. A Valve bátorítja a fejlesztőket, hogy minél hamarabb listázzák játékaikat. A listán külön kategóriák léteznek a koncepcióknak, és a már játszható állapotban lévő kész daraboknak. A rendszer arra is kiválóan alkalmas, hogy a kezdő, kevéssé ismert fejlesztők rajongói bázist építsenek készülőben lévő játékuk köré.

A közösséget és annak igényeit középpontba helyező új szolgáltatás jól ellensúlyozza a kritikákat, melyeket a Steam kapott korábban arra vonatkozóan, hogy voltak olyan indie játékok, melyeket nem talált elég jónak a kiadáshoz, pedig a közönség kedvencei voltak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward