Steam EA játékok Origin aktivációval

Az Electronic Arts digitális PC játékpiacán számos Steam kód vált aktiválhatóvá EA játékokhoz.

Steam EA játékok Origin aktivációval

Az Electronic Arts digitális PC játékpiacán számos Steam kód vált aktiválhatóvá EA játékokhoz. A PC Gamer sikeresen használt kódokat a Battlefield: Bad Company 2, Dragon Age 2, Dragon Age: Origins, Mass Effect 2, Dead Space 2 és Alice: Madness Returns játékokhoz. A Mass Effect 1 esetében viszont sajnos nem volt szerencséjük.

Ezen kívül sikerült aktiválniuk a Dragon Age 2-t Originen keresztül és aztán el is indították a játék Steam verzióját Origin klienssel. A Steam felülete és chat funkciói viszont sértetlenül megmaradtak és működtek.

Ha felteszitek a klienst, akkor az Origin szétnéz a gépeteken EA játékokat keresve, legközelebb talán már a Steam könyvtáratokba is benéz, hátha talál...

A jövőben érkező EA játékok digitális beszerzése kizárólag az Originen keresztül lesz lehetséges a kiadó tervei szerint. Nem mellékesen a Star Wars: The Old Republic is csak ott lesz digitálisan beszerezhető. A játék digitális deluxe verziója már előrendelhető az Originen, ha nem akartok lemaradni az előrendelési extrákról és a korai startról, akkor érdemes minél előbb lépni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward