Stargate Worlds béta

A Big Downloads jelentése szerint jövő héten, október 15.-én fogják megkezdeni a játék béta tesztelését...

Stargate Worlds béta

Az utóbbi időben már szinte mindenhez készül MMO. Tulajdonképpen betudható ez annak, hogy a Single player (egyedül játszható) játékok már nagyrész átköltöznek a konzolokra (Playstation, Xbox, Wii). Így ha PC-s játékhíreket olvasgat az ember, akkor észre kell vegye, hogy szinte minden második hír egy-egy MMO-hoz kapcsolódik. Úgy tűnik hát ez a PC-s játékok jövőjének egyik fő irányvonala.

Nemsokára újabb színnel bővül a paletta, hiszen eddig a Tabula Rasa-n kívül nem nagyon találkozhattunk sci-fi szerű komoly MMO-val (talán ez EVE Online még kivétel), a többség fantasy alapokra építkezik. Idénre ígérték azonban a népszerű film/sorozat, a Csillagkapu játékba átültetését, Stargate Worlds néven.

Ami pedig a zárt béta tesztet illeti, a Big Downloads jelentése szerint jövő héten, október 15.-én fogják megkezdeni. Aki még nem jelentkezett, az még mindig bepótolhatja, hiszen a regisztráció még nyitva áll a hivatalos oldalon.

A játék fejlesztője egy új stúdió, a Cheyenne Mountain, a kiadó (szintén új) pedig a FireSky. Mindkettőnek Arizonában van a székhelye.

További információk a hivatalos honlapon találhatók...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward