StarCraft II megjelenési dátum

A Blizzard bejelentette, hogy a StarCraft II: Wings of Liberty július 27-én kerül a boltok polcaira. Mindazok, akik a Blizzard digitális piacáról akarják beszerezni, egy kis türelemmel kell legyenek, mert a letölthető verzió "kicsivel később" jelenik meg a bolti után. (A hivataos bejelentés itt olvasható.)

StarCraft II megjelenési dátum

A Blizzard bejelentette, hogy a StarCraft II: Wings of Liberty július 27-én kerül a boltok polcaira. Mindazok, akik a Blizzard digitális piacáról akarják beszerezni, egy kis türelemmel kell legyenek, mert a letölthető verzió "kicsivel később" jelenik meg a bolti után. (A hivataos bejelentésittolvasható.)

A játék megjelenésével egy időben megújul a battle.net is, ahogyan azt tavaly beígérték. Sajnálatos módon ők is bevezetik, hogy folyamatos internet kapcsolat és bnet account kelljen ahhoz, hogy bármilyen formában játsszuk az új játékaikat, így a StarCraft single player módjához is folyamatosan online kell hogy legyünk. (Korábbi battle.net-es híreinkhez katt ide.)

A megjelenési dátum egyébként világszerte érvényes, így a 27-e, az 27-e amerikai barátainknak, nekünk és mindenki másnak is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward