StarCraft II 2010

Bizonyára senkit nem ér meglepetésként a hír, hogy a Blizzardnak sajnos nem sikerült a beígért időpontra befejezni a játékot. A jövő év első felére csúszik tehát a StarCraft II trilógia első kampánya, a Wings of Liberty.

StarCraft II 2010

Bizonyára senkit nem ér meglepetésként a hír, hogy a Blizzardnak sajnos nem sikerül a beígért időpontra befejezni a játékot. A jövő év első felére csúszik tehát a StarCraft II trilógia első kampánya, a Wings of Liberty.

A hírek a tegnapi Activision-Blizzard befektetőknek tartott pénzügyi konferencián láttak napvilágot, ahol a fejlesztők azzal magyarázták ki magukat, hogy még dolgozniuk kell az online platformjukon, a Battle.net-en. "Az elmúlt néhány hétben világossá vált, hogy tovább fog tartani az új Battle.net előkészítése és belövése, mint azt gondoltuk."

"A felturbózott Battle.net szerves részét képezi a StarCraft II játékélménynek és minden további játékukban fontos szerepet kap majd. Az a kis extra idő kritikus lesz az elképzeléseink megvalósításának szempontjából. Be kell látnunk, hogy csak egy esélyünk van jó első benyomást tenni." - mondta el Mike Morhaime.

A játék csúszása már egyébként akkor valószínűvé vált, mikor a múlt hónapban nagyon közel került a játék egy multiplayer béta eseményhez, de végül mégsem lett belőle semmi. No meg nem igazán mutattak semmit a single részből sem. Lehetséges, hogy nem csak a Battle.net szorul még polírra.

10 évvel az első játék megjelenése után tartunk, a fejlesztést 2003-ban kezdték meg. No nem baj, a Blizzcon azért nem marad el, néhány hét múlva kezdetét veszi a két napos őrület (augusztus 21-22). Van egy fogadásunk arra, hogy most már mutatnak valamit az egyjátékos módból.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward