Star Wars üzlet a Home-ban

A Lucas Arts üzletet készül nyitni a PlayStation Home virtuális plázájában, ahol különböző kosztümöket, kiegészítőket és egyéb Star Wars-szal és Indiana Jones-al kapcsolatos cuccokat lehet vásárolni.

Star Wars üzlet a Home-ban

A Lucas Arts üzletet készül nyitni a PlayStation Home virtuális plázájában, ahol különböző kosztümöket, kiegészítőket és egyéb Star Wars-szal és Indiana Jones-szal kapcsolatos cuccokat lehet vásárolni.

A Kotakunak van egy kis képgalériája róla, ha valakit érdekel. Van itt rohamosztagos, Indy ruha és Birodalmi tiszt uniformis, fénykardok és pólók, de természetesen kaphatók lakásba elhelyezhető tárgyak is. Azt még egyelőre nem tudni, hogy az Európai Home-ban is megnyílik e az üzlet, de nekünk Magyaroknak úgyis mindegy, mert mi csak külföldinek regisztrált accounttal tudjuk elérni a szolgáltatást, akkor meg már mindegy, hogy angol vagy amerikai, nem?

Amiket viszont egészen biztos láthatunk az európai szervereken is azok az új MotorStorm anyahajó (szociális zóna egy nyugdíjazott repülőgép anyahajón) és egy barátságos LocoRoco játéktér.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward