Star Wars: Rogue One érkezik a Battlefrontba

Kiderült, hogy az utolsó DLC az idén érkező új filmen alapul majd.

Star Wars: Rogue One érkezik a Battlefrontba

A Star Wars Celebration Day alkalmával kiderült, hogy a Battlefront negyedik és egyben utolsó DLC-je az idén decemberben bemutatkozó Rogue One film alapján készül majd.

Ez nagyon okos húzásnak tűnik, hiszen nem csak, hogy a DICE így meg tudja lovagolni a film által keltett hájpot, de még korszakban is tökéletesen illeszkednek a Rogue One helyszínei és karakterei a Battlefrontba. Ráadásul az előzetesekben már jó sok AT-AT lépegetőt láthattunk, így biztosan nem lesz nehéz megvalósítani a Walker Assault jáékmódot az új bolygón.

Merthogy az egyébkét biztos, hogy megkapjuk a film egyik központi csatájának helyszínéül szolgáló trópusi bolygót, ami a Scarif névre hallgat. Ezen kívül a két új hős képében érkezik a Felicity Jones által alakított Jyn, valamint a Ben Mendelsohn által megszemélyesített Krennic.

Érkezik Chewbacca

Mielőtt azonban a Rogue One DLC-vel lezárnánk a Battlefront történetét, és elkezdenénk várni a jövőre érkező folytatást, érdemes emlékezni, hogy idén ősszel megkapjuk a következő DLC-t, ami a Halálcsillagot hozza el nekünk.

Ez a kiegészítő nem csak eposzi űrharcokat ígér, de még olyan jeleneteket is átélhetünk újra, mint a negyedik epizód végi kergetőzés a Halálcsillag árkában a szellőzőnyílás felé. Persze nem szabad elfeledkezni a Battlefront FPS-részéről sem: a Halálcsillag rengeteg közelharci dulakodásra ad majd lehetőséget.

Sokan azonban annak fognak örülni, hogy két klasszikus karakterrel bővül majd a hősök felhozatala. A lázadók oldalára érkezik Chewbacca, míg a Birodalom részére jön a trilógiában nagyjából három másodpercet szereplő, de így is ikonikussá váló Bossk, a fejvadász.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward