Star Wars: Commander - Nem ez az a játék, amit keresünk

Már épp kezdtük volna izzítani fénykardjainkat az új Star Wars játék örömére, de aztán kiderült, miről is van szó pontosan.

Star Wars: Commander - Nem ez az a játék, amit keresünk

A Star Wars: Commander ugyanis nem más, mint egy bázisépítős iOS játék, ami ma bukkant fel az Apple Store kínálatában. Az ingyenesen letölthető program elején dönthetünk, hogy a lázadók vagy a birodalmiak oldalát erősítjük majd, utána pedig nincs más dolgunk, mint bázisokat építeni, és megvédeni azokat, vagy épp elpusztítani az ellenfélét. A Star Wars hangeffektek most is szépen szólnak és olyan ikonikus karaktereket is betoltak a játékba, mint Darth Vader vagy Han Solo (aki először lőtt, tudjátok). Viszont ikonok ide vagy oda, valószínűleg ez a mobilos csoda sem marad meg sokáig az emlékezetünkben.

A játékban kristályok segítségével gyorsíthatjuk fel az épületek elkészültét, illetve csapataink kiképzési idejét, de ehhez valós pénzre lesz szükségünk: a legkisebb tétel 500 kristály, ennyit £2.99-ért (~1200 Ft) kapunk, a legtöbb 14 ezer, ami £69.99 (~27.500Ft). A Star Wars: Commander jelenleg iPhone-ra és iPadre érhető el, az Androidos verzió később érkezik. A miheztartás végett mutatunk egy kis játékmenetet is belőle, de egy Star Wars Battlefront előzetesnek azért jobban örültünk volna...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward