Star Wars: Battlefront - hatalmas csaták a Supremacy módban

A Battlefield-játékok kedvenc Conquest módja a Star Warsban is visszatér, igaz, kicsit másképp.

Star Wars: Battlefront - hatalmas csaták a Supremacy módban

Már eddig is számos játékmód bemutatkozott a Star Wars: Battlefrontból, ám az igazi csemegéről csak most rántotta le a leplet a DICE. Nem másról van szó, mint a Battlefield-játékok egyik legnépszerűbb módjának, a Conquestnek a helyi megfelelőjéről. Ez itt Supremacy néven fut, és mindent felvonultat, ami csak megtalálható a játékban: járművek, repülők, hősi karakterek, mindenki beszáll a buliba.

A Supremacy módban összesen öt kontrollpontért harcolunk majd a pályán. A cél vagy mindegyik elfoglalása, vagy a legtöbb uralása a 10 perces forduló végéig. Minden csapat alapból két-két kontrollponttal indul, és a harc az ötödik pontért indul meg a pálya közepén. Amint ezt sikerült elfoglalni, egy megadott sorrendben kell megszereznünk a többi pontot, ami azt jelenti, hogy egy adott időben egyszerre két pontnál zajlik majd a harc - mindkét csapatnál egynél.

A fejlesztők szerint a Conquesthez képest az egyik legnagyobb különbség, hogy mindenképpen a harcok közelében fogunk újraéledni, legyünk akár védők, akár támadók. Nem kell majd hosszú ideig gyalogolnunk, vagy járművet találnunk, mint a Battlefield-játékok esetében.

A hősi karakterek persze fontos szerepet kapnak: a DICE szerint Darth Vader például rendkívül hatékony a pontok elfoglalásában, hiszen rengeteg sebzést tud bekapni, mielőtt elpatkol, míg Luke Skywalker és Boba Fett könnyedén és gyorsan tud mozogni az egyes pontok között, ezzel mindenhol besegítve a csapatnak.

A Battlefronton belül a Supremacy játékmód vonultatja majd fel a legnagyobb pályákat. Az egyik például az Endoron játszódik, aminek középpontjában egy ewok falu kapott helyet. A csata számos szinten zajlik, hiszen megközelíthetjük az épületeket a fákon, a levegőben, vagy éppen a talajon is, így rengeteg stratégiát lehet sikerre vinni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward