Star Wars akciójátékot készítenek a Titanfall fejlesztői

Ezzel a DICE és a Visceral Games mellett már alsó hangon is három stúdió dolgozik Star Wars-játékon.

Star Wars akciójátékot készítenek a Titanfall fejlesztői

Az Electronic Arts és a LucasFilm bejelentette, hogy a Titanfallt jegyző Respawn Entertainmentnél egy új Star Wars-játék készül. Az egyelőre név nélküli anyag vezető dizájnere az a Stig Asmussen, aki annak idején a God of War 3 fejlesztését dirigálta a Sony Santa Monica stúdiónál.

Asmussen elárulta, hogy az egész stúdió hatalmas ujjongásban tört ki, amikor kiderült, hogy ez lesz a következő projektjük. A nagy örömködést azonban hamarosan komolyság váltotta fel, ugyanis tisztában vannak vele, hogy egy Star Wars-játékot készíteni hatalmas felelősség, és igyekeznek tisztelni a Star Wars örökségét.

"A rajongók arra a csúcsminőségre számíthatnak, amit a Respawn már felállított a Titanfallnál. Ez a játék alapozta meg stúdiónk hírnevét..." - mondta Asmussen.

Sajnos azonban magáról a játékról túl sok konkrétumot még nem tudni. Egészen konkrétan jelenleg annyi biztos, hogy egy TPS-akciójátékról van szó, ami a Star Wars világában játszódik. És ennyi.

Nem is csoda, hiszen Asmussen írásából arra lehet következtetni, hogy a fejlesztés még nagyon korai szakaszban tart: "Már elkezdtük elültetni a magvakat azzal, hogy összeraktunk egy kicsi, de nagyon tehetséges csapatot, akik készen állnak a rájuk váró fantasztikus kalandra."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward