Star Wars 1313 bejelentés

1313 alcímmel készül az új Star Wars-játék, mely minden eddiginél sötétebb és felnőttesebb lesz.

Star Wars 1313 bejelentés

A GTTV és a Spike tegnap este leplezte le a korábban már beígért új Star Wars-anyagot. Ezúttal nem egy jedit, hanem egy mezei emberi képességekkel megáldott fejvadászt irányítunk, akinek az Erő segítsége nélkül, fegyvereire és kütyüire támaszkodva kell végrehajtania feladatait.

És hol? Nos, Coruscant alvilágában, a Star Wars-univerzum legveszélyesebb helyén - a cím a 1313-as szintre utal a városban, ahol a bolygó bűnözőinek krémje él és tevékenykedik. A LucasArts a Star Wars-világban soha nem látott felnőttes és sötét sztorit ígér, bűnügyi összeesküvésekkel.

A játékot a LucasArts és a Lucasfilm különböző stúdiói készítik, így dolgozik rajta az Industrial Light & Magic, a Lucasfilm Animation és a legendás Skywalker Sound is.

"A Star Wars 1313-mal a mítosz egy olyan részében merülhetünk el, amiről tudtuk, hogy létezik, de sosem láthattuk eddig. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a lehető legjobb játékmenetet és grafikát hozzuk, és úgy gondolom, az E3-as bemutatónk magáért fog beszélni." - nyilatkozta Paul Meegan, a LucasArts elnöke. A játék hivatalos oldala erre található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward