Star Citizen - leszállás, checkpoint, shoppingolás

Chris Robertsék élőben mutatták be, mire számíthatunk a bolygókon és környékükön.

Star Citizen - leszállás, checkpoint, shoppingolás

A Cloud Imperium Games főnöke, Chris Roberts most először engedett betekintést a Star Citizen játékmenetének azon részébe, amely a bolygók körül bonyolódik. A CitizenCon 2014 rendezvényen a csapat élőben demonstrálta, milyen élményben lesz részünk, amikor űrhajónkkal leszállunk a bolygókra, és kiszállunk, hogy körülnézzünk.

A látványos, ám hosszadalmas landolás után karakterünk átmegy egy checkpointon, aztán kijut egy térre, ahol láthatjuk, hogy a boltok és cégtáblák milyen részletesen kidolgozottak. Főhősünk ezután besétál egy használt alkatrész kereskedésbe, amely szintén azt hivatott megmutatni, milyen részletességre számíthatunk. Mivel az MI még nem teljesen működőképes, ezért csak pár NPC látható, de a területek később benépesülnek majd emberekkel, akik a napszakoknak megfelelően járnak-kelnek és teszik a dolgukat. A kód sincs még teljesen optimalizálva, ezért a CryEngine időnként még bedöcög, de a látottak alapján már nagyjából képben lehetünk, milyen lesz az élet a Star Citizenben a bolygókon, ahol számos lehetőség áll majd rendelkezésünkre: megjavíttathatjuk űrhajóinkat, kereskedhetünk és küldetéseket vehetünk fel.

A Star Citizent több menetben, részenként fogják a játékosok rendelkezésére bocsátani, egyelőre az űrcsatákat magában foglaló Arena Commander, és a hangár modul jelent meg, amelynek segítségével űrhajóinkban gyönyörködhetünk. Jelenleg a hétvége során bemutatott Planetside modulon és egy olyan FPS-részen dolgoznak, amelyről Roberts azt nyilatkozta, hogy olyan látványelemeket tartalmaz, mint a Crysis. Ezen kívül még a Squadron 42 története áll kidolgozás alatt, illetve maga az univerzum, amely mindezt magában foglalja. A dolgok jelenlegi állása szerint a Star Citizen moduljai várhatón 2016-ra fognak teljes egésszé összeállni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward